TVOJI ANGELI

Individualno kanaliziranje po metodi Celestial Inspiration ™ , s pomočjo katere se povežem s tvojimi angeli in ti s pomočjo njih prenesem v tvoje življenje več jasnosti in zavedanja za tvoje življenje. Se zavedaš, da ti predana jasnost angelskih sporočil lahko spremeni kvaliteto tvojega življenja z zavestnim upoštevanjem navodil, usmeritev angelskih sporočil…

Na začetku prejmeš splošno sporočilo, ki ti daje jasnost in usmeritve, za katere čutijo tvoji angeli, da jih v danem trenutku najbolj potrebuješ, nato ti je namenjen čas, da jim zastaviš želena vprašanja.

  • Srečanje poteka v živo in se izvaja v Tupaličah pri Preddvoru. Srečanje je omejeno, in sicer do 60min. Vrednost Časa in energije, ki ti jo namenim znaša 111eur. Vse ostale informacije, ki jih potrebuješ vedeti v zvezi srečanja, ti posredujem po rezervaciji termina.
  • Storitev izvajam v skladu z etičnim Kodeksom zavestnega medija s podeljeno licenco za medija Celestial Inspiration ™ License .

ANGELI USMERJAJO

S pomočjo te storitve lahko prejmeš jasnost za osebno in poslovno delovanje. To pomeni, da v svoje življenje prejmeš jasnost tako za osebno kot poslovno področje s pomočjo angelov in ostalega duhovnega vodstva, na podlagi katere lahko z upoštevanjem njihovih usmeritev in sporočil ter z zavestnim delovanjem ustvariš kvalitetnejše in zavestnejše življenje.

  • Srečanje poteka v živo in se izvaja v Tupaličah pri Preddvoru. Srečanje je omejeno, in sicer do 60min. Vrednost Časa in energije, ki ti jo namenim znaša 150eur. Vse ostale informacije, ki jih potrebuješ vedeti v zvezi srečanja, ti posredujem po rezervaciji termina.
  • Storitev izvajam v skladu z etičnim Kodeksom zavestnega medija s podeljeno licenco za medija Celestial Inspiration ™ License .

ANGELSKA JASNOST

V življenju se velikokrat zgodi, da se znajdeš na točki iz katere se ne znaš premakniti naprej. Želiš si prejeti jasnost – odgovore na konkretna vprašanja, ki bi ti pomagala se premakniti v pravo smer. Nudim ti storitev, in sicer mi lahko pisno posreduješ do 3 vprašanja na katera želiš prejeti jasnost ter usmeritev. Na daljavo se povežem s tvojimi angeli ter ti sporočilo pošljem v pisni ali avdio obliki.

Najprej je zapisano splošno angelsko sporočil, ki ga angeli želijo predati zate, zatem sledijo odgovori na do 3 konkretna vprašanja.

Ta oblika sporočila je primerna, ko se srečaš v svojem življenju s konkretnimi situacijami in želiš prejeti jasnost za določeno področje v tvojem življenju.

  • Sporočilo ti po plačilu na TRR in v roku 5 delovnih dni pošljem na elektronski naslov.
  • Storitev zajema jasnost, ki je ovrednotena s 88eur
  • Svoje povpraševanje z do tremi konkretnimi vprašanji mi pošlji na angelskausmeritev@gmail.com

PODARI JASNOST

Velikokrat se zgodi, da imaš v svoji bližini osebo, ki je obstala na določeni točki in se ji stvari ne premaknejo naprej.

Želiš si, da bi v njeno življenje prišla jasnost s pomočjo katere bi se premaknila iz trenutne točke v zavestnejše in kvalitetnejše življenje.

Želiš si, da spozna svoje bistvo življenja preko angelske usmeritve, na podlagi katere z zavestnejšim sprejemanjem samega sebe ovrednoti kakovost svojega življenja.

Želiš si nekomu podariti več jasnosti?

Nudim ti možnost izbire darilnega bona za katerokoli izmed mojih storitev.

Za vse informacije o storitvi in ostale podrobnosti sem na voljo na angelskausmeritev@gmail.com